Головна Новини Суспільство події "Фейковий чемпіон": соцмережі висміяли перемогу ватажка "ДНР" в чемпіонаті з бадмінтону
commentss НОВИНИ Всі новини

"Фейковий чемпіон": соцмережі висміяли перемогу ватажка "ДНР" в чемпіонаті з бадмінтону

На окупованій території Донецької області пройшов спортивний чемпіонат

8 грудня 2019, 18:55 comments11750
Поділіться публікацією:
"Фейковий чемпіон": соцмережі висміяли перемогу ватажка "ДНР" в чемпіонаті з бадмінтону

На окупованій території Донецької області 7-8 грудня проходив Кубок "ДНР" з бадмінтону, і участь у змаганнях взяв лідер квазіреспубліки Денис Пушилин. Про це передають сепаратистські ЗМІ.

Перший день спортивного заходу розпочався попередніми змаганнями серед чоловічих команд з Донецька і Макіївки, після чого відбулося урочисте відкриття Кубка.


Другий день змагань проходив в категорії "Майстер плюс".


За підсумками змагань команда ватажка "ДНР" посіла друге місце, а в категорії "Майстер плюс" Пушилин переміг. В соціальних мережах це сприйняли з помітним сарказмом, порівнявши такі показники з тим, які малюють російські таблоїди президентові Володимиру Путіну.


"Все як у РФ, вождь завжди №1 у всіх галузях і видах спорту", — зазначається в одному з коментарів під новиною.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що племінниця відомої співачки Софії Ротару вийшла заміж після п'ятимісячного знайомства з коханим.


Хто саме є обранцем української співачки поки невідомо. Інсайдери стверджують, що чоловік не пов'язаний зі світом шоу-бізнесу. Однак артистка пообіцяла, що познайомить їх зі своїм обранцем, але трохи пізніше. Передбачається, що весільна церемонія відбудеться в середині літа наступного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!