Головна Новини Суспільство події "Укрпошта" продовжує розгрібати завали посилок після "чорної п'ятниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрпошта" продовжує розгрібати завали посилок після "чорної п'ятниці"

Щоб скоріше оформити всі замовлення на видачу одержувачам, до Київського офісу підключилися регіональні філії

9 грудня 2019, 13:47 comments2745
Поділіться публікацією:
"Укрпошта" продовжує розгрібати завали посилок після "чорної п'ятниці"

В аеропорт "Бориспіль" прилетів борт Boeing 747 з майже мільйоном посилок товарів, які українці замовили у "чорну п'ятницю" через інтернет. Про це передає "Громадське".

"Протягом усього цього тижня волонтери з центрального офісу та Київської дирекції, а також залучені компанії з аутсорсингу, продовжать допомагати розбирати завали, а колеги в Полтаві, Одесі та Львові з-за перенаправлення потоків допоможуть це зробити ефективніше", — зазначив директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він також зазначив, що зараз в компанії здатні оформляти дрібні пакети на експорт день у день, посилки — за 2-3 дні. Зараз в "Укрпоште також працюють над скороченням термінів оформлення посилок, одержуваних з інших країн.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ряд магазинів України в "чорну п'ятницю" явно шахраювали з коригуванням цін.

Наш моніторинг показав, що магазини, які в суботу 30 листопада просто мовчки повернулися до колишніх цін, опинилися в абсолютній меншості. Практично всі оголосили, що продовжують "Чорну п'ятницю до 1-го, 2-го і навіть 3 грудня. А деякі просто оголошують, мовляв, "Чорна п'ятниця" закінчилася, а знижки залишилися, і навіть натяку не дають, коли піднімуть цінники: може, завтра, може через тиждень, а може і після Нового року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!