Головна Новини Суспільство події Під Офісом президента будуть кататися на ковзанах
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Офісом президента будуть кататися на ковзанах

Власники льодового катка погодили всю документацію з держдепартаментом

16 грудня 2019, 15:46 comments1679
Поділіться публікацією:
Під Офісом президента будуть кататися на ковзанах

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворознюк повідомив, що на Банковій, прямо під вікнами Офісу президента Володимира Зеленського з четверга проходить монтаж льодового коника на зимовий період. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Організатори звернулися в столичний Департамент міського благоустрою про відкриття контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою, яку, власне, і отримали в установленому порядку. Цей документ і є підставою для проведення робіт по установці катка", — зазначено в повідомленні Поворознюка.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Верховною Радою буде проведена перевірка того, наскільки ефективно виконуються роботи по впровадженню нових законів, прийнятих новим парламентом з моменту початку його роботи.

Так, за словами Разумкова, слід оцінювати прийняті законодавчі акти і після того, як вони стали законами. Робити це повинні, на його думку, і парламентарі, і Кабінет міністрів, і президент України.

"Потрібно проаналізувати ті законодавчі акти, які приймаються, і дивитися на їх реальне впровадження і те, як вони впливають на зміни в суспільстві", — сказав голова ВРУ.

Разумков підкреслив, що такий аналіз дозволить на практиці виявити недоліки, які були допущені при створенні того чи іншого закону. При цьому, зазначив він, всі помилки можна буде усунути. Голова ВР також нагадав, що з січня 2020 року в парламенті почне роботу така новинка — система планування законодавчої діяльності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!