Головна Новини Суспільство події Зіткнення під Радою: Шкіряк озвучив дані по потерпілих силовиках
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіткнення під Радою: Шкіряк озвучив дані по потерпілих силовиках

Під час протестів під Радою затримано більше 20 осіб

17 грудня 2019, 17:45 comments2330
Поділіться публікацією:
Зіткнення під Радою: Шкіряк озвучив дані по потерпілих силовиках

В результаті зіткнення націоналістів з поліцією неподалік від будівлі Верховної Ради постраждали 17 правоохоронців. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу "Наш".

"На даному етапі у нас 17 постраждалих правоохоронців, двоє з них перебувають у медичних закладах, і 26 затриманих правопорушників", — зазначив він.

За словами Шкіряка, громадяни мають право на законний мирний протест. Але поліція почала перешкоджати активістам як тільки ті спробували встановити намет на проїжджій частині за допомогою перфораторів.

Як повідомляв сайт "Коментарі", сьогодні, 17 грудня, біля готелю "Київ" недалеко від Верховної Ради проходили акції протесту проти відкриття ринку землі та мітинг "євробляхерів".

Активісти "Національного корпусу", які протестували проти продажу землі, побилися з силовиками. Вони облили правоохоронців зеленкою і застосували сльозогінний газ.

"Євробляхери", в свою чергу, фактично паралізувавши рух по вул. Грушевського, вимагали зниження вартості розмитнення імпортних авто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!