Головна Новини Суспільство події Вирушили до Хрещатика: акція проти відкриття ринку землі набирає обертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирушили до Хрещатика: акція проти відкриття ринку землі набирає обертів

У Києві противники «земельних законопроектів» не припиняють мітинг

19 грудня 2019, 13:03 comments1999
Поділіться публікацією:
Вирушили до Хрещатика: акція проти відкриття ринку землі набирає обертів

Учасники мітингу проти відкриття ринку землі, які були протягом останніх трьох днів біля Верховної Ради, зараз прямують до Хрещатика та планують його перекривати. Таке рішення аргументують тим, що "влада їх не чує". Про це з місця подій інформує кореспондент "Коментарів".

picture

"Ми вийшли протестувати проти запровадження ринку землі. Ми не проти земельної реформи, але вона не може бути прийнята у такому вигляді, як є сьогодні. Наразі нам пропонують "мадагаскарський варіант", де буде продана великим корпораціям вся наша держава. Якщо сьогодні це закон приймуть  то завтра нашої держави не буде. Буде через два роки голод, діти стануть біженцями. Бо до сільгоспземлі прирівняли і заповідники, і ліси, і водойми", — сказав Олег Поліщук, фермер з Рівненщини. За його словами, протест триматиме "до перемоги".


picture

Крім того, протестувальники попередили про свої майбутні плани. Так, якщо влада до завтрашнього дня не прийме вимоги мітингарів та не скасує всі закони стосовно землі, то вони мають намір перекривати повністю всю Україну.

picture

"Сьогодні будуть перекриті всі основні магістралі в Україні, поки не скасують закони 2342 та 2345", — сказала "Коментарям" учасниця акції, фермер Валентина.

picture

Поки що не ставалося сутичок між учасниками акції та поліцією. Правоохоронців, як і раніше, перебувають на місці акції.

picture

Нагадаємо, 17 грудня біля готелю "Київ" недалеко від Верховної Ради проходили акції протесту проти відкриття ринку землі. Згодом у МВС підбили підсумки зіткнень під Радою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!