Головна Новини Суспільство події У зоопарку Німеччини повністю згорів вольєр з мавпами, загинули 30 тварин
commentss НОВИНИ Всі новини

У зоопарку Німеччини повністю згорів вольєр з мавпами, загинули 30 тварин

У зоопарку Німеччині виникла пожежа, врятувати тварин не вдалося

2 січня 2020, 09:00 comments2016
Поділіться публікацією:
У зоопарку Німеччини повністю згорів вольєр з мавпами, загинули 30 тварин

У новорічну ніч у зоопарку Крефельду пожежа охопила вольєр з мавпами, в той момент там було 30 тварин, всі вони загинули, передає прес-служба установи.

За інформацією поліції, сигнал про спалах надійшов 1 січня на початку першої ночі, пожежники були на місці вже через кілька хвилин, однак до цього часу вольєр з тваринами весь був вже у вогні.

Пожежники змогли запобігти розповсюдженню полум'ю на інші будови: завдяки їх зусиллям уцілів розташований неподалік "Сад горил".

 

Також повідомляється, що в результаті НП загинули  дві горили, кілька шимпанзе і орангутангів, а також більш дрібні мавпи і птахи.

Попередня причина пожежі — феєрверк або повітряний ліхтарик зі свічкою.

Як повідомляло видання "Коментарі", 17 вересня Одеський окружний адміністративний суд заборонив Одеському цирку використовувати диких тварин у своїх виступах. Позов подала Держекоінспекція в Одеській області. В ході засідання представники позивача зажадали обмежити цирк з утримання, експлуатації та утримання диких тварин, а також виправити ряд порушень, які цирк систематично не виконував з 2018 року.

Також ми писали про те, що в усіх фракціях парламенту нардепи об'єдналися в одному: Україні потрібен закон, що захищає тварин, максимально наближений до європейських стандартів гуманізації.

"Метою прийняття закону є запровадження європейських гуманних цінностей і стандартів тварин. Завданням проекту закону є захист тварин від жорстокого поводження", — йдеться в пояснювальній записці групи депутатів до поданої ними законопроекту №2351.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!