Головна Новини Суспільство події "Ранок починається не з кави": у будинка Зеленського протестують проти ринку землі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ранок починається не з кави": у будинка Зеленського протестують проти ринку землі

Нечисленна акція закликає президента до діалогу

15 січня 2020, 12:54 comments2483
Поділіться публікацією:








"Ранок починається не з кави": у будинка Зеленського протестують проти ринку землі

Сьогодні приблизно з 6:30 ранку за місцевим часом жителі столиці зібралися біля житлового будинку, де в одній з квартир проживає глава держави Володимир Зеленський, щоб висловити свій протест щодо відкриття ринку землі. Про це повідомив 112 канал з місця подій.

Так, за словами кореспондента, акція виявилася нечисленною: близько 50 людей прийшли з транспарантами, де написали, що продаж сільськогосподарської землі іноземцям — це "деребан" і обкрадання українського народу.

Всі учасники акції закликали президента вийти для діалогу з людьми, але за повідомленнями ЗМІ, ні Зеленський, ні його представники до мітингувальників виходити не стали. Варто віддати належне, при цьому ніхто не бачив і звичних для перших осіб держави кортежів, а значить, не виключено, що Володимир Зеленський не проігнорував людей, а просто фізично не мав можливості приділити їм особистий час.

Зазначимо, що квартира українського гаранта, де він мешкає разом з дружиною та дітьми, знаходиться в будинку поблизу Маріїнського парку.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчора українські аграрії і співчуваючі перекрили центральні вулиці Києва на знак протесту проти зняття мораторію на продаж землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!