Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа «МАУ»: Зеленський сказав, коли повернуть тіла загиблих з Ірану в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа «МАУ»: Зеленський сказав, коли повернуть тіла загиблих з Ірану в Україну

Президент України Володимир Зеленський знову зустрівся з близькими загиблих в авіакатастрофі «МАУ»

15 січня 2020, 16:06 comments2856
Поділіться публікацією:
Авіакатастрофа «МАУ»: Зеленський сказав, коли повернуть тіла загиблих з Ірану в Україну

Український президент Володимир Зеленський заявив, що 19 січня можуть бути повернуті тіла загиблих у катастрофі лайнера "Міжнародних українських авіаліній" в Ірані, що сталася тиждень тому. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Так, Зеленський підкреслив важливість якнайшвидшого повернення тіл загиблих українців. Репатріацію планується здійснити в неділю, але, можливо, як зазначив президент, відбудеться затримка плюс-мінус два дні.

"Але ми поставили таке завдання перед нашими, й перед іранськими фахівцями", – підкреслив глава держави.

Крім цього, Зеленський пообіцяв родичам і близьким жертв трагедії, що влада надасть всю необхідну допомогу, пов'язану з похоронами.

Зазначимо, що зараз в Ірані перебувають 10 українських фахівців, які працюють над ідентифікацією та поверненням тіл загиблих до рідної країни. При цьому, ідентифіковані особистості кілька наших громадян.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що на цьому тижню кожна родина загиблих українців повинна отримати компенсації від держави в розмірі 200 тис грн. Але Україна не припинить спроби отримати додаткові компенсації від Ірану, який вчинив ракетну атаку на український літак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!