Головна Новини Суспільство події Жертви шторму в Іспанії: у Валенсії знайшли тіло українця
commentss НОВИНИ Всі новини

Жертви шторму в Іспанії: у Валенсії знайшли тіло українця

Через стихію загинуло, як мінімум, п'ять осіб

22 січня 2020, 12:20 comments2674
Поділіться публікацією:








Жертви шторму в Іспанії: у Валенсії знайшли тіло українця

Сьогодні стало відомо про те, що серед жертв циклону "Глорія", який обрушився вчора на Іспанію у вигляді сильного шторму, є українець. Про це повідомляє видання Europa Press.

За інформацією місцевої преси, бездиханне тіло 55-річного чоловіка – громадянина України – знайшли в Каркайшенті (провінція Валенсії). В результаті експертиз стало відомо, що смерть настала не в результаті насильства, імовірно – через стихію.

picture

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що через підтоплення і сильного вітру в Іспанії найбільше постраждали регіон навколо Валенсії і Балеарські острови. Ще 30 провінцій країни були в стані підвищеної готовності, однак шторм відступив на південь Франції.

Загинуло, щонайменше, п'ять чоловік. На даний момент відомо, що 63-річний чоловік загинув центральній частині Іспанії в результаті падіння черепиці з його будинку, ще одного чоловіка збив автомобіль, який з'їхав з основної дороги через обмерзання. У Валенсії через переохолодження померли 54-річна бездомна жінка і 70-річний чоловік. Тіло ще одного чоловіка знайшли неподалік від торгового центру у Валенсії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!