Головна Новини Суспільство події Бійка нардепа Киви і ветерана АТО у ресторані: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка нардепа Киви і ветерана АТО у ресторані: подробиці

В мережі опубліковані скріни листування між нардепом Іллею Кивою і ветераном АТО Михайлом Майманом напередодні бійки в ресторані у центрі Києва

22 січня 2020, 16:13 comments3935
Поділіться публікацією:








Бійка нардепа Киви і ветерана АТО у ресторані: подробиці

Народний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Кива заявив, що на нього напали. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Чоловік, який напав на мене в ресторані "Мокко", вів себе неадекватно і вигукував нецензурні слова. Я встав і підійшов до нього, нахилився з метою попросити вести себе пристойно і він зробив удар. Цій поведінці та вчинку раніше передували загрози в мережі, як в особистому листуванні, так і публічно!", — написав Кива.

За його словами, ці системні дії проти нього, як опозиційного політика, тривають вже півроку.

Скріни листування нардепа і ветерана АТО Михайла Маймана опублікував "4 канал". Текст містить багато лайки і нецензурних слів.

Telegram-канал "Новина" написав, що Кива нібито зустрічався в закладі з кримінальними авторитетами, і саме нардеп провокував відвідувача і намагався вдарити головою.

Снимок.JPG


У поліції з'ясовують обставини події.

"За попередньою інформацією, у ресторані між заявником та його знайомим стався словесний конфлікт, у результаті якого  виникла короткотривала бійка. Нардепу надано медичну допомогу без госпіталізації. Наразі правоохоронці проводять заходи для встановлення місцезнаходження іншого учасника інциденту, котрий із місця події поїхав автомобілем", — повідомили у облуправлінні Нацполіції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в центрі Києва побили нардепа. Відео інциденту з'явилося в мережі: людина на записі схожа на нардепа Киву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!