Головна Новини Суспільство події «Хочу його прибрати»: в Ізраїлі заарештували підозрюваного в замаху на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хочу його прибрати»: в Ізраїлі заарештували підозрюваного в замаху на Путіна

Сьогодні президент РФ знаходиться в Єрусалимі

24 січня 2020, 16:08 comments5845
Поділіться публікацією:
«Хочу його прибрати»: в Ізраїлі заарештували підозрюваного в замаху на Путіна

Напередодні візиту російського президента Володимира Путіна в Єрусалим, де вчора і сьогодні проходить Всесвітній форум Голокосту, в Ізраїлі стався інцидент. Як повідомляють місцеві ЗМІ, поліція заарештувала чоловіка, який нібито мав намір убити лідера РФ.

За інформацією правоохоронців, 22 січня в меморіальному комплексі "Яд ва-Шем" до співробітниці поліції звернувся молодий чоловік з запитанням, чи не приїхав ще Володимир Путін. Жінка відповіла, що ні, і поцікавилася, навіщо чоловікові ця інформація. "Хочу прибрати його", — так відповів житель Єрусалиму, після чого співробітник поліції тут ж викликала підмогу. Тоді ж суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту, проте в окружному суді це рішення оскаржили: підозрюваного у замаху на Путіна дозволили вийти на волю, коли президент РФ залишить Ізраїль.

Нагадаємо, 24 січня президент Володимир Зеленський продовжує перебувати в рамках робочої поїздки в Ізраїлі. Голова України зустрінеться з представниками ізраїльських ділових кіл. Відомо, що в Ізраїлі також продовжує перебувати президент РФ Володимир Путін, про офіційну зустріч з яким домовитися не вдалося. Втім, в Кремлі не виключають, що лідери держав можуть поговорити неофіційно – "на ногах".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!