Головна Новини Суспільство події Підозрюваного в нападі на Гандзюк затримали в Болгарії, - Офісу Генпрокурора
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваного в нападі на Гандзюк затримали в Болгарії, - Офісу Генпрокурора

Москаленко (Левіна) затримали болгарські правоохоронці

24 січня 2020, 23:02 comments1768
Поділіться публікацією:
Підозрюваного в нападі на Гандзюк затримали в Болгарії, - Офісу Генпрокурора

Підозрюваного в причетності до нападу на Катерину Гандзюк Олексія Москаленка (Левіна) затримали в Болгарії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу Генерального прокурора України.

Відзначається, що підозрюваного вдалося затримати правоохоронцям Болгарії спільно зі співробітниками Офісу Генпрокурора і Служби безпеки України (СБУ).

Крім того, глава СБУ Іван Баканов заявив, що затримання причетних до вбивства Гандзюк є одним з пріоритетних завдань Служби і зараз триває робота над затриманням усіх причетних до замаху на Катерину Гандзюк.

Раніше "Коментарі" писали, що в Херсоні 20 січня Офіс генерального прокурора і Служба безпеки України провели спецоперацію щодо злочинної організації, а також обшуки у справі про напад на громадську активістку Катерину Гандзюк.Так, у Херсоні виявили групу зловмисників, яка здійснювала в регіоні насильство над жителями і влаштовувала підпали чужого майна. Керівнику групи — колишньому помічнику екс-нардепа — повідомлено про підозру. В Офісі генпрокурора відзначають, що зловмисник також є фігурантом справи про вбивство Гандзюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!