Головна Новини Суспільство події Відеофакт: в Мережу виклали момент падіння вертольота з Кобі Брайантом і його дочкою на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: в Мережу виклали момент падіння вертольота з Кобі Брайантом і його дочкою на борту

Аварія вертольота з легендарним баскетболістом і ще 8 людьми могла відбутися через туман

27 січня 2020, 11:41 comments3069
Поділіться публікацією:








Відеофакт: в Мережу виклали момент падіння вертольота з Кобі Брайантом і його дочкою на борту

Правоохоронці озвучили попередню причину аварії вертольоту Sikorsky S-76, в результаті якого загинув легенда баскетбольної команди "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Брайант, його 13-річна донька та ще сім чоловік.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вчора зранку погода була дуже туманною. Вертоліт Брайанта облетів район над зоопарком Лос-Анджелесу шість разів на дуже низькій висоті. Вже відомо, що пілот зв'язався з диспетчером близько 9:30, після чого повітряне судно 15 хвилин кружляло в районі аеропорту міста Бербанк. Але після цього вертоліт полетів на північ, а потім – на південь. Туман став ще сильнішим, і Sikorsky S-76 піднявся на висоту до 6000 метрів. Через кілька хвилин повітряне судно врізалося в гору і розбилося. Загинули всі, хто перебував на борту.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 41-річний Брайант розбився вчора близько 10:00 за місцевим часом. Відразу ж стало відомо про те, що разом з ним летіла його 13-річна дочка Джанна, яка теж загинула. Пізніше з'ясувалося, що на борту вертольоту знаходилися головний тренер бейсбольного клубу Orange Coast разом з дружиною і дочкою. Імена решти чотирьох жертв поки не називають: їх оприлюднять після того, як повідомлять про трагедію рідним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!