Головна Новини Суспільство події Підозрюваний у вбивстві Гандзюк змінив зовнішність: у Болгарії повідомили деталі затримання
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваний у вбивстві Гандзюк змінив зовнішність: у Болгарії повідомили деталі затримання

Левіну заборонено виїжджати за межі Болгарії

27 січня 2020, 18:18 comments1607
Поділіться публікацією:
Підозрюваний у вбивстві Гандзюк змінив зовнішність: у Болгарії повідомили деталі затримання

Підозрюваний в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк Олексій Москаленко (Левін), який був затриманий в Болгарії, змінив зовнішність, щоб уникнути затримання по лінії Інтерполу. Про це заявили болгарські правоохоронці на брифінгу, передає "Слидство.Інфо".

"Левін змінив зовнішність так, що був не схожий на фото з Інтерполу. Його вдалося ідентифікувати за відбитками пальців", — сказав представник правоохоронців.

За інформацією силовиків, під час обшуку в будинку Левіна були вилучені болгарський і закордонний паспорти підозрюваного. Крім того, Левіну заборонено виїжджати за межі Болгарії. Незабаром місцевий суд буде вирішувати питання про його екстрадицію в Україну.

Болгарські силовики також зазначили, що Левін потрапив в країну в 2018 році з Румунії через пункт пропуску Дуранкулаке. З того часу він офіційно не реєструвався в новій країні.

Раніше "Коментарі" писали, що підозрюваного в причетності до нападу на Катерину Гандзюк Олексія Москаленка (Левіна) затримали в Болгарії. В операції по затриманню брали участь співробітники Офісу Генпрокурора та Служби безпеки України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!