Головна Новини Суспільство події Суддя-сепаратист з Криму засуджений на 12 років за держзраду
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя-сепаратист з Криму засуджений на 12 років за держзраду

Ялтинський суддя порушив дану клятву і перейшов на бік агресора в 2014 році

27 січня 2020, 19:52 comments1854
Поділіться публікацією:
Суддя-сепаратист з Криму засуджений на 12 років за держзраду

Святошинський районний суд Києва засудив до 12-ти років ув'язнення і повну конфіскацію майна чергового суддю, який після анексії в 2014 році, коли Росія окупувала півострів став на бік агресора і продовжував займатися судовою практикою від так званого "Ялтинського міського суду Республіки Крим Російської Федерації". Про це передає прес-служба Офісу генпрокурора.

Таким чином, суддя добровільно виконував функції, покладені на нього окупаційною владою, що було елементом недопущення українського правосуддя на цій території.

Зазначена особа умисно надала допомогу в проведенні підривної діяльності проти України на шкоду суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Офіс генпрокурора додав, що на судовому розгляді і на стадії досудового розслідування знаходяться понад 300 кримінальних проваджень за фактом державної зради суддів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-прокурор Криму Наталія Поклонська, яка також підозрюється у державній зраді, має намір стати послом Росії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!