Головна Новини Суспільство події Робота мрії: поліцейський приходив у стриптиз-клуб і отримував інтим-послуги, щоб викрити власницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота мрії: поліцейський приходив у стриптиз-клуб і отримував інтим-послуги, щоб викрити власницю

У рамках спецоперації поліцейський двічі на собі довів, що в стриптиз-клубі Києва надають секс-послуги

28 січня 2020, 13:08 comments3739
Поділіться публікацією:
Робота мрії: поліцейський приходив у стриптиз-клуб і отримував інтим-послуги, щоб викрити власницю

Поліцейський під виглядом відвідувача двічі побував в одному із стриптиз-клубів Києва, щоб упевнитися, що там крім танців — надають інтим-послуги. Про це сьогодні повідомив "Судовий репортер", посилаючись на вирок.

Так, у вересні правоохоронці провели спецоперацію: агент приходив у клуб і оплачував приватний танець за 1 тис грн, а потім послуги орального сексу – за 5 тис грн. Повторити поліцейському перевірку довелося двічі.

Як показало розслідування, в стриптиз-клубі "Аеро" дівчата-танцівниці надавали послуги сексуального характеру за грошову винагороду. При цьому, "чайові" за "полуничку" всі складали в коробку, а в кінці зміни половину із загальної суми ділили на всіх "танцівниць". Інші ж 50% доходу — забирала господиня закладу. Власниця свою провину в суді повністю визнала. І 20 січня Печерський суд затвердив угоду прокурору з фігуранткою і призначив жінці 4 роки позбавлення волі умовно за "втягнення в заняття проституцією кількох осіб".

Раніше "Коментарі" писали, що модель надсилала свої інтимні фото тим, хто пожертвує на пожежі в Австралії, і зібрала понад 1 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!