Головна Новини Суспільство події В Україні негода: знеструмлено 397 населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні негода: знеструмлено 397 населених пунктів

Погодні умови призвели до перебоїв зі світлом у восьми областях України

30 січня 2020, 08:36 comments2641
Поділіться публікацією:
В Україні негода: знеструмлено 397 населених пунктів

У ніч на 30 січня внаслідок ускладнення погодних умов через спрацювання автоматичної системи захисту ліній електропередач знеструмлені 397 населених пунктів у восьми областях. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Так, постраждали жителі Полтавської області – там без світла залишився 201 населений пункт, Черніговської — 88, Сумської — 72, Кіровоградської — 10, Донецької — 10 Черкаської — 8, Дніпропетровської — 6, Запорізької — 2. Відзначається, що над відновленням електропостачання працюють бригади обленерго.

Крім проблем зі світлом, в місті Лисичанськ Луганської області 23 тис абонентів залишилися без водопостачання: пориви вітру знеструмили три насосні станції. Комунальна служба працює над усуненням неполадок.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні спостерігаються опади і сильний вітер.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Україна продовжує перебувати під "куполом" циклону. Але якщо вчора в кількох регіонах були дощі, то сьогодні метеорологи обіцяють снігопади. А з завтрашнього дня в Україну знову повернуться дощі, які триватимуть, як мінімум, до кінця тижня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!