Головна Новини Суспільство події Дерева на трасі, ДТП і небезпека лавин: в Україні борються з наслідками негоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Дерева на трасі, ДТП і небезпека лавин: в Україні борються з наслідками негоди

У Харківській області через шквальний вітер на трасу падали масивні дерева, а в Сумській пасажирський автобус влетів в електроопору

30 січня 2020, 10:30 comments2057
Поділіться публікацією:
Дерева на трасі, ДТП і небезпека лавин: в Україні борються з наслідками негоди

Через погіршення погоди – посилення вітру і заметіль – в Україні сталося кілька НП. Правоохоронці закликають бути обережнішими на дорогах, а рятувальники повідомляють про ймовірність сходження лавин у Карпатах.

Зокрема, у Харківській області через шквальний вітер до 35 метрів в секунду на трасу падали масивні дерева, які зараз прибирають дорожники. В Житомирській сталося 6 ДТП, а в Сумській пасажирський автобус через негоду влетів в електроопору. В результаті цієї аварії постраждало, як мінімум, 10 пасажирів, яким надають медичну допомогу.

Згідно інформації ДСНС, в Карпатах очікується значна сніголавинна небезпека, яку кваліфікували за третім рівнем. Снігопади і заметілі охоплять Закарпатську та Івано-Франківську області. Так, на горі Поп Іван Чорногірський видимість обмежена до 20 метрів, а температура знизилася до 10-ти морозу.

picture

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у ніч на 30 січня внаслідок ускладнення погодних умов через спрацювання автоматичної системи захисту ліній електропередач знеструмлено 397 населених пунктів у восьми областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!