Головна Новини Суспільство події Американський мультсеріал в 2017 році передбачив загибель Кобі Брайанта
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський мультсеріал в 2017 році передбачив загибель Кобі Брайанта

З понівеченої кабіни пілотів гвинтокрила визирає Кобі і просить про допомогу, після чого коптер вибухає

30 січня 2020, 11:09 comments2071
Поділіться публікацією:








Американський мультсеріал в 2017 році передбачив загибель Кобі Брайанта

Американський комедійний мультсеріал для дорослих Legends of Chamberlain Heights в 2017 році випустив епізод, в якому передбачив загибель Кобі Брайанта.

Так, у ролику видно, як гвинтокрил, на якому летить баскетболіст, падає. Згодом з понівеченої кабіни пілотів визирає Кобі і просить про допомогу, після чого коптер вибухає. Крім того, в епізоді обігрується слово "pass". Власне, саме дієслово перекладається як "передати" і "пасувати". Зазначимо, що спортсмен, під час ігор за команду "Лос-Анджелес Лейкерс", рідко давав пас партнерам.

Раніше портал "Коментарі" писав, що 26 січня світ потрясла новина про загибель одного з кращих баскетболістів всіх часів Кобі Брайанта. Він загинув в результаті аварії гвинтокрила в Каліфорнії. Всього на борту було 9 людей, у тому числі і його 13-річна донька Джианна.

Ще кілька днів тому він сидів на матчі свого клубу з Джианной, яка, до речі, подавала великі надії в жіночому баскетболі. Здається, що зовсім недавно Кобі, він же Чорна Мамба, виходив на паркет. А в останні місяці він підтримував свій клуб, який знову всерйоз претендує на чемпіонський титул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!