Головна Новини Суспільство події У Харкові серед білого дня сталася стрілянина і вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові серед білого дня сталася стрілянина і вибух

Очевидці кажуть, що з місця пригоди зник автомобіль з потерпілим

30 січня 2020, 16:23 comments2245
Поділіться публікацією:
У Харкові серед білого дня сталася стрілянина і вибух

Сьогодні, 30 січня, на вулиці Кузнецькій в Шевченківському районі Харкова пролунало кілька пострілів і вибух. Про це порталу "Коментарі. Харків" розповіли у відділі комунікацій поліції.

За словами правоохоронців, повідомлення в поліцію надійшло о 13:30. Копи з'ясували, що з місця події виїхав автомобіль білого кольору, в якому, за словами очевидців, може перебувати потерпілий. Поліція ввела в місті операцію "Сирена". Зараз проводять огляд місця пригоди та намагаються знайти автомобіль, який бачили свідки. Слід зазначити, що поруч з цим місцем розташований дитбудинок. За інформацією прес-служби Харківської облдержадміністрації з посиланням на директора будинку дитини №2 Олену Чистилину, ніхто із співробітників установи і дітей не постраждав. Там чули вибух, проте подробиць не знають.

Як повідомляли "Коментарі", минулого року в Харкові сталася перестрілка, в результаті якої один зі злочинців підірвав себе. На вулиці Клочківській, незважаючи на натовп людей на території супермаркету, чоловік дістав зброю і відкрив вогонь по двом людям. Один з чоловіків помер у кареті швидкої, за життя іншого боролись медики. Стрілець втік на чорному позашляховику Toyota RAV4. Від'їхавши на кілька кілометрів, злочинець підпалив авто і кинув там частину зброї. Чоловік спробував бігти в бік Нової Баварії, але біля Південного вокзалу його помітили патрульні: під час затримання стрілець дістав гранату і підірвав себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!