Головна Новини Суспільство події Заарештований директор парку левів у Криму оголосив голодування
commentss НОВИНИ Всі новини

Заарештований директор парку левів у Криму оголосив голодування

Прихильник анексії Криму директор парку левів Олег Зубков, який зараз перебуває в СІЗО, відмовився приймати їжу

4 лютого 2020, 09:53 comments3685
Поділіться публікацією:
Заарештований директор парку левів у Криму оголосив голодування

У Сімферополі на анексованому Кримському півострові затриманий нещодавно бізнесмен, власник сафарі-парку левів "Тайган" Олег Зубков почав голодування. Про це повідомляє "Крим. Реалії" з посиланням на прес-секретаря парку Тетяну Алексагіну.

Так, зараз Зубков перебуває в сімферопольському СІЗО. За словами Алексагіної, арешт керівника був великою несподіванкою для всіх. Як зазначила жінка, Зубков з самого початку арешту заявив про голодування і відмовився приймати їжу. Також Алексагіна повідомила, що "все йшло конструктивно, почалися зрушення у взаєминах" російського глави Криму і Зубкова, тому не вірять, що "суддя самостійно прийняла" рішення про арешт.

Нагадаємо, Зубков був заарештований на два місяці за позовом туристки Ольги Соломіної, яку в парку покусав лев. За словами постраждалої, Зубков був поруч у момент нападу хижака, але "не зміг відразу вгамувати своїх тварин". В той же час, сам Зубков наполягає, що Соломіна була у нетверезому стані й "тіпала лева за гриву".

Зазначимо, Олег Зубков у 2014 році публічно підтримав анексію Криму Росією, а пізніше у нього виникли проблеми з окупаційною владою через переоформлення землі, де розташовані його сафарі-парк "Тайган" і зоопарк "Казка" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!