Головна Новини Суспільство події Обстановка на дорогах: рятувальники показали фото «заручників негоди», а поліція зафіксувала вже 253 ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстановка на дорогах: рятувальники показали фото «заручників негоди», а поліція зафіксувала вже 253 ДТП

Погіршення погідних умов позначилося на дорожній обстановці та призводить до численних ДТП

5 лютого 2020, 14:51 comments2577
Поділіться публікацією:
Обстановка на дорогах: рятувальники показали фото «заручників негоди», а поліція зафіксувала вже 253 ДТП

Сьогодні в Україні розгулялися снігопади та вітри, що суттєво ускладнило проїзд на дорогах. Як повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook, з початку доби 5 лютого зафіксували вже 253 дорожньо-транспортні пригоди.

Так, у 19 аваріях є потерпілі, а загинуло – троє людей. Ще 20 ДТП призвели до травмувань. У поліції наголосили, що ускладнені погодні умови, опади, ожеледиця збільшують ризик потрапляння в аварії. Тож закликають водіїв неухильно дотримуватимуться ПДР, а саме — не перевищувати швидкості, тримати безпечну дистанцію й не робити різких маневрів під час руху. У свою чергу, пішоходам радять переходити дорогу лише в зазначених для цього місцях й лише упевнившись у безпеці руху, а під час переходу проїзної частини — зважати на складні погодні умови й бути обачними. Адже під час ожеледиці гальмівний шлях транспортних засобів збільшується у декілька разів.

Тим часом, у Державній службі з надзвичайних ситуацій України опублікували низку світлин "заручників негоди". Так, ще вчора службам ДСНС довелося допомагати водіям в буксируванні 7 транспортних засобів на Закарпатті. Там же провели аварійні роботи з розпилювання дерев та очищення автошляхів і споруд. А сьогодні на Хмельниччині, на автодорозі Житомир-Чернівці, надзвичайники надали допомогу водієві вантажівки Scania. Той через необережність потрапив до кювету. На Вінниччині тим часом не впорався з керуванням в умовах сильного снігу водій автобусу і з'їхав з проїжджої частини дороги. Витягали із засніженого кювету легковий автомобіль й у Київській області. Тож рятувальники закликають усіх у період штормового попередження обмежити користування автотранспортом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали про снігову середу і повідомляли, що в Україну прийде справжній лютий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!