Головна Новини Суспільство події У Росії взяли собаку з притулку "в добрі руки", після чого вбили і з'їли (18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії взяли собаку з притулку "в добрі руки", після чого вбили і з'їли (18+)

На Сахаліні з притулку забрали собаку спеціально для того, щоб з'їсти

6 лютого 2020, 08:05 comments3675
Поділіться публікацією:
У Росії взяли собаку з притулку "в добрі руки", після чого вбили і з'їли (18+)

На Сахаліні сталася надзвичайна історія: з притулку взяли собаку, а потім її зварили і з'їли. Про це пише Sakhalin.info

За інформацією видання, в кінці минулого місяця в притулок для бездомних тварин "Пес і кіт" приїхала жінка, якій потрібна була велика молода собака нібито для охорони заміського будинку, де живе  дідусь. Вона вибрала одну з найбільш доброзичливих і ласкавих у притулку вихованок по кличці Ніка.

Жінка підписала договір з притулком, в якому вказала адресу, а також інші контактні дані, які пізніше виявилися фальшивими.

Співробітники притулку приїхали провідати свою улюбленицю на наступний день, але нікого за цією адресою не знайшли. Розпитуючи місцевих жителів, вони дізналися, що собаку кілька людей відвели в покинутий будинок і вбили. Собаку розчленили, приготували і частково з'їли.

На місці злочину залишилися відра і тази з м'ясом. Протягом довгого часу волонтери рятували і лікували цю собаку. Співробітники притулку мають намір домагатися порушення кримінальної справи і покарання злодіїв. 

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній заступник мера Хмельницького, а нині директор Держархіву області Володимир Байдич, прив'язав собаку до автомобіля і протяг її півтора кілометра по дорозі.

Нагадаємо, що в 2017 році в Україні був прийнятий закон про покарання за жорстоке поводження з тваринами. Закон визначає жорстоке поводження як "знущання над тваринами, в тому числі над бездомними, що спричинило муки та заподіяло їм фізичні страждання, тілесні пошкодження, каліцтва або призвело до загибелі".

У 2019 році у Верховній Раді зареєстрували законопроект №9453, згідно з яким пропонувалося посилити відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, в тому числі і кримінальну відповідальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!