Головна Новини Суспільство події Під Харковом виявили вмираючих від голоду левів, ведмедів і тигра
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Харковом виявили вмираючих від голоду левів, ведмедів і тигра

У звіринці у левів, тигрів і ведмедів немає їжі

7 лютого 2020, 07:19 comments2151
Поділіться публікацією:
Під Харковом виявили вмираючих від голоду левів, ведмедів і тигра

На базі відпочинку в Харківській області зоозахисники виявили диких тварин, зокрема левів, ведмедів, тигра і чорного ягуара, яких недогодовують власники через брак коштів. Про це  написала віце-президент Асоціації зоозахисних організацій України Марина Суркова на своїй сторінці у Facebook. 

За її словами, на території приватного звіринця у вольєрах з цементною підлогою знаходяться 5 ведмедів (2 з яких гімалайські), 2 лева, тигр, пантера, два пелікана (у вольєрі з порожнім басейном), барани (в загоні без сіна), куріпки та фазани. 

"Тварини дійсно виснажені, апатичні, в очах безнадія... Ні в одному вольєрі ми не знайшли слідів їжі. Керівництво цієї бази пішло від спілкування з нами і пообіцяло добровільно віддати зазначених тварин. Також вони зазначили, що зараз важкі часи (не сезон) і погодилися, що потрібна допомога в годуванні тварин", -  заявила зоозахисниця. 

Вона додала, що зараз тваринам шукають притулок. Людей закликали приносити активістам їжу для них (м'ясо, рибу, овочі (морква, буряк), яблука, сіно та зерно), а також допомогти з транспортом, щоб відвозити їжу в звіринець. 

У своєму пості зоозахисниця розмістила контактні телефони та банківські реквізити.

Як повідомляло видання "Коментарі", на Сахаліні сталася надзвичайна історія: з притулку взяли собаку, а потім її зварили і з'їли. Наприкінці минулого місяця в притулок для бездомних тварин "Пес і кіт" приїхала жінка, якій потрібна була велика молода собака нібито для охорони заміського будинку, де мешкає літній дідусь. Вона вибрала одну з найбільш дружніх і ласкавих у притулку вихованок по кличці Ніка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!