Головна Новини Суспільство події У Мукачеві відбулася перестрілка на позашляховиках: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мукачеві відбулася перестрілка на позашляховиках: є поранені

Стрілянину могли відкрити по авто Артура Пашкуляка, ім'я якого ЗМІ пов'язують з екс-нардепом Михайлом Ланьо

7 лютого 2020, 14:32 comments5334
Поділіться публікацією:
У Мукачеві відбулася перестрілка на позашляховиках: є поранені

Сьогодні вранці в Мукачево (Закарпаття) відбулася перестрілка. Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, внаслідок стрілянини двох чоловіків з вогнепалом забрала  швидка.

За інформацією правоохоронців, повідомлення про перестрілку по вул. Сєченова їм надійшло близько 10:00. Чоловік розповів про постріли, а також про те, що водії на позашляховиках стріляли один в одного, після чого швидко зникли з місця НП. За даними поліції, з вогнепальними пораненнями в лікарнях зараз знаходиться дві людини: 24-х і 40-річний місцеві жителі. За даним фактом триває розслідування. Згідно з непідтвердженою інформацією, стрілянину могли відкрити по авто Артура Пашкуляка, ім'я якого ЗМІ пов'язують з екс-нардепом Михайлом Ланьо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Харкові сталася перестрілка, в результаті якої один із злочинців підірвав себе. На вулиці Клочківській, незважаючи на натовп людей на території супермаркету, чоловік дістав зброю і на парковці відкрив вогонь по двом людям. Один з них помер у кареті швидкої. Стрілець втік на чорному позашляховику Toyota RAV4. Від'їхавши на кілька кілометрів, злочинець підпалив авто і кинув там частину зброї. Чоловік спробував утекти в бік Нової Баварії, але біля Південного вокзалу його помітили патрульні: у час затримання стрілець дістав гранату і підірвав себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!