Головна Новини Суспільство події Замах на Трампа: президента США хотіли заколоти біля Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Трампа: президента США хотіли заколоти біля Білого дому

Американець був не в собі і вирішив вбити Трампа ножем з лезом 9 сантиметрів

10 лютого 2020, 11:17 comments5817
Поділіться публікацією:
Замах на Трампа: президента США хотіли заколоти біля Білого дому

Американським силовикам вдалося запобігти замаху на президента США Дональда Трампа. Як повідомляють місцеві ЗМІ, днями біля Білого дому копи схопили 25-річного хлопця з холодною зброєю, якою той мав намір заколоти главу держави.

Згідно зі звітом поліції, Роджер Хеджпет готував замах на президента і був не в собі: мовляв, хлопець перебував під наглядом психіатрів. При собі у американця був ніж з лезом 9 сантиметрів, а також порожня кобура від пістолета. Зараз Роджер знаходиться під арештом.

Раніше ми повідомляли про те, що на Всесвітньому форумі Голокосту на лідера РФ Володимира Путіна нібито готувався замах. За інформацією правоохоронців, у меморіальному комплексі "Яд ва-Шем" до співробітниці поліції звернувся молодий чоловік з запитанням, чи не приїхав ще Володимир Путін. Жінка відповіла, що ні, і поцікавилася, навіщо чоловікові ця інформація. "Хочу прибрати його", — так відповів житель Єрусалиму, після чого співробітник поліції одразу ж викликав підмогу. Тоді ж суд обрав запобіжний заходу у вигляді арешту, проте в окружному суді це рішення оскаржили: підозрюваному у замаху на Путіна дозволили вийти на волю, коли президент РФ залишить Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!