Головна Новини Суспільство події В Україні оголосили штормове попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили штормове попередження

Сьогодні очікується сильний вітер 25-30 м/с, по всій країні оголошено штормове попередження

10 лютого 2020, 11:30 comments2729
Поділіться публікацією:
В Україні оголосили штормове попередження

За прогнозами Укргідрометцентру сьогодні вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах значний мокрий сніг, хуртовини ( I рівень небезпеки, жовтий), Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"У західних областях сильний вітер 25-30 м/с, на високогір'ї Карпат 35-40 м/с ( II рівень небезпеки, оранжевий). По Київській області 10 лютого пориви вітру 15-20 м/с ( I рівень небезпеки жовтий)", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляло видання "Коментарі", через шторм, який обрушився напередодні на Нідерланди та Німеччину, авіакомпанії змушені були скасувати рейси в Україну.

З Амстердама в Україну скасовані рейси авіакомпанії Delta Air Lines, Ukraine International Airlines, KLM і Air France, також не літають літаки з України до Нідерландів, пише "КП".

Крім того, Німеччина також "не пускає" свої літаки в нашу країну. Скасовані рейси авіакомпаній Singapore Airlines, United Air Lines і Lufthansa.

Також ми писали про те, що з сьогоднішнього дня в деякі регіони України повертається плюсова температура. Як повідомили у гідрометцентрі країни, на заході повітрях прогріється до 8 тепла, а на сході цієї ночі були суттєві заморожування: до 17 морозу.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!