Головна Новини Суспільство події Хворих на коронавірус українців стало більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Хворих на коронавірус українців стало більше

Станом на понеділок, 10 лютого, коронавірус виявили ще у 66 осіб, серед яких - громадянин України

10 лютого 2020, 14:22 comments2281
Поділіться публікацією:
Хворих на коронавірус українців стало більше

Кількість інфікованих коронавірусом людей на борту круїзного корабля Diamond Princess стрімко збільшується. Причому, серед нових хворих є ще один українець, передає NHK.

Нагадаємо, Diamond Princess з інфікованими людьми на борту перебуває на карантині з 3 лютого в одному з японських портів. На борту перебуває 25 наших співгромадян: всі вони члени екіпажу. На сьогоднішній день вірус 2019-nCoV підхопили 136 осіб, а кількість нових заражених склало 66. Так, по станом на понеділок, нещодавно коронавірус виявили у 45 японців, 11 американців, а також у чотирьох громадян Австралії і трьох жителів Філіппін. Крім того, коронавірус визначили у ще одного члена екіпажу — українця, а також у канадця і британця. Всього на лайнері перебуває 3700 чоловік. Планується, що карантин на Diamond Princess триватиме, як мінімум, до 19 лютого.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що першим українцем, який заразився коронавірусом, став 20-річний член екіпажу круїзного лайнера. Зараз він знаходиться в одній з японських лікарень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!