Головна Новини Суспільство події В Росії у Boeing 737 зі 160 пасажирами на борту відмовили "крила"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії у Boeing 737 зі 160 пасажирами на борту відмовили "крила"

Літак сполученням "Красноярськ - Москва" кружляв над регіоном три години через технічну несправність

10 лютого 2020, 14:52 comments4120
Поділіться публікацією:
В Росії у Boeing 737 зі 160 пасажирами на борту відмовили "крила"

У повітрі продовжують відбуватися НП з лайнери Boeing 737. Сьогодні над Красноярськом близько трьох годин кружляв лайнер компанії Nordstar зі 160 пасажирами на борту, у якого вже після зльоту виникла технічна несправність. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як відомо, перед вильотом літак сполученням "Красноярськ – Москва" пройшов процедуру "обливання" і вилетів із затримкою через обмерзання злітно-посадочної смуги. Можливо, через це реагент втратив свої властивості і не спрацювали закрилки. В результаті, повітряне судно набрало висоту, однак незабаром пілоти повідомили, що змушені здійснити екстрену посадку. За словами самих пасажирів, спочатку їм не повідомили про проблеми, і вони не розуміли, чому кружляють над регіоном. Через три години Boeing 737 здійснив екстрену посадку в Красноярську: на щастя, ніхто не постраждав. Пасажирів пересадили на резервний борт, а попереднє судно залишили в аеропорту для подальшої перевірки.

picture

Раніше ми повідомляли про те, що складальна лінія одного з найбільших світових виробників авіаційної, космічної та військової техніки Boeing в Рентоні, штат Вашингтон, припинила будівництво самого популярного літака Boeing 737. Заборона на польоти Boeing 737 Max була накладена після двох смертельних аварій в Індонезії та Ефіопії, в яких загинули всі 346 чоловік на борту. Незважаючи на те, що компанія не могла поставляти літаки замовникам, виробництво не зупинялося – випускалися 42 літака в місяць. На сьогоднішній день у компанії є близько 400 готових Boeing 737 Max, припаркованих у Вашингтоні і Техасі, і які очікують доставки авіакомпаніям по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!