Головна Новини Суспільство події Теракт у Харкові: у відомому торговельному центрі виявили бомбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт у Харкові: у відомому торговельному центрі виявили бомбу

Саморобний вибуховий пристрій в урні виявили біля входу в торговий центр Харкова

17 лютого 2020, 12:51 comments2180
Поділіться публікацією:
Теракт у Харкові: у відомому торговельному центрі виявили бомбу

Сьогодні вночі в поліцію Харківської області надійшло повідомлення про бомбу, яка знаходиться у відомому торговельному центрі "Французький бульвар" по вул. Академіка Павлова. Про це інформують правоохоронці, які кваліфікували подію як терористичний акт.

Згідно інформації копів, саморобний вибуховий пристрій виявили в урні біля входу в торговий центр. Знешкодили його на місці, в результаті чого ніхто не постраждав. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Теракт", санкція якої передбачає до десяти років в'язниці.

Раніше ми повідомляли про те, що на Голосіївському проспекті Києва були чутні звуки пострілів. Як інформують у столичному управлінні Нацполіції, невідомий влаштував хаотичну стрілянину, цілячись у перехожих.

На місце тут же вирушили кілька нарядів патрульних, які по гарячих слідах вийшли на слід стрілка – 38-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет, а його самого забрали в райуправління поліції для подальших пояснень. На щастя, внаслідок хаотичної стрілянини ніхто не постраждав, а копи вирішують, за якою статтею порушувати кримінальне виробництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!