В ЮНІСЕФ назвали необхідну для боротьби з коронавірусом суму

Для боротьби з коронавірусом ЮНІСЕФ необхідно 42 млн доларів

Міжнародна організація, що діє під егідою Організації Об'єднаних Націй (ООН) ЮНІСЕФ заявляє, що їй терміново потрібна 42 млн дол. для розширення своєї діяльності по боротьбі з коронавірусом. Про це повідомляє CNN.

"Першочерговим завданням є скорочення масштабів передачі вірусу від людини до людини, а також надання допомоги дітям в тих областях, де їх доступ до основних послуг був порушений",– йдеться в заяві виконавчого директора ЮНІСЕФ Генрієтти Фор.

Зараз відповідні заходи ЮНІСЕФ зосереджені на наданні підтримки Китаю та іншим країнах Східної Азії та Тихоокеанського регіону. ЮНІСЕФ з 29 січня перевіз в ці країни 13 тонн предметів постачання, включаючи захисні костюми, маски, захисні окуляри та рукавички для використання медичними працівниками.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про те, що коронавірус COVID19, спалах якого зареєстрована в Китаї, є найменш небезпечним з інших коронавірусів. Зазначається, що тільки у 5% хворих фіксуються критичні захворювання, зокрема, дихальна або полиогранная недостатність, септичний шок.