Головна Новини Суспільство події В ЮНІСЕФ назвали необхідну для боротьби з коронавірусом суму
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЮНІСЕФ назвали необхідну для боротьби з коронавірусом суму

Для боротьби з коронавірусом ЮНІСЕФ необхідно 42 млн доларів

17 лютого 2020, 23:04 comments1912
Поділіться публікацією:
В ЮНІСЕФ назвали необхідну для боротьби з коронавірусом суму

Міжнародна організація, що діє під егідою Організації Об'єднаних Націй (ООН) ЮНІСЕФ заявляє, що їй терміново потрібна 42 млн дол. для розширення своєї діяльності по боротьбі з коронавірусом. Про це повідомляє CNN.

"Першочерговим завданням є скорочення масштабів передачі вірусу від людини до людини, а також надання допомоги дітям в тих областях, де їх доступ до основних послуг був порушений",– йдеться в заяві виконавчого директора ЮНІСЕФ Генрієтти Фор.

Зараз відповідні заходи ЮНІСЕФ зосереджені на наданні підтримки Китаю та іншим країнах Східної Азії та Тихоокеанського регіону. ЮНІСЕФ з 29 січня перевіз в ці країни 13 тонн предметів постачання, включаючи захисні костюми, маски, захисні окуляри та рукавички для використання медичними працівниками.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про те, що коронавірус COVID19, спалах якого зареєстрована в Китаї, є найменш небезпечним з інших коронавірусів. Зазначається, що тільки у 5% хворих фіксуються критичні захворювання, зокрема, дихальна або полиогранная недостатність, септичний шок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!