Головна Новини Суспільство події Заява Зеленського про завершення бою на Донбасі і жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Заява Зеленського про завершення бою на Донбасі і жертви

У штабі ООС кажуть, що з української сторони на Донбасі загинув один військовий і ще четверо поранені, але окупанти понесли великі втрати

18 лютого 2020, 11:09 comments4686
Поділіться публікацією:
Заява Зеленського про завершення бою на Донбасі і жертви

Президент Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі прокоментував атаку бойовиків поблизу населених пунктів Новотошковське, Орехово, Кримське і Хутір Вольний на Донбасі. За словами гаранта, такі дії окупантів – це спроба зірвати мирний процес. Сьогодні відбудеться екстрене засідання РНБО, де будуть обговорювати і ухвалювати рішення про подальші кроки.
"У п'яту річницю Дебальцевського трагедії бойовики і окупанти влаштували цинічну провокацію. Сьогодні вранці вони атакували позиції Об'єднаних сил. Обстріли велися зі зброї, забороненої мінськими угодами", — зазначив президент, додаючи, що бій закінчився.

У штабі ООС кажуть, що з нашої сторони загинув один військовий, ще четверо поранені. Окупанти зазнали більші втрати: одна людина загинула, п'ятеро поранені.

"Це не просто цинічна провокація, метою якої є натиснути на Дебальцевський рану, яка ніколи не заживе повністю. Це спроба зірвати мирний процес на Донбасі, який почав просуватися хоч і невеликими, але нестримними кроками, — каже Зеленський. — Збираємо сьогодні засідання РНБО. Будемо обговорювати та приймати рішення про подальші кроки. Наш курс на завершення війни та відданість міжнародним домовленостями залишається незмінним — так само, як і наша рішучість дати відсіч будь-яким проявам збройної агресії проти України".

Нагадаємо, в Мережі з'явилися перші відеозаписи бою на Донбасі, який сьогодні вранці почали бойовики.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!