Головна Новини Суспільство події Небезпечна знахідка в паливних баках: у нових Boeing знайшли несправність
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечна знахідка в паливних баках: у нових Boeing знайшли несправність

У літаках компанії Boeing 737 Max, які очікували відправки замовникам, знайшли сторонні предмети, які можуть завдати чималої шкоди під час польоту

19 лютого 2020, 11:46 comments2079
Поділіться публікацією:
Небезпечна знахідка в паливних баках: у нових Boeing знайшли несправність

У деяких літаках компанії Boeing 737 Max, які очікували відправки замовникам на складі, знайшли сторонні предмети в паливних баках. Про це з посиланням на представника компанії повідомляє BBC.
Так, у Boeing розповіли про те, що під час техобслуговування персонал виявив залишки стороннього предмета, після чого почалося внутрішнє розслідування і оперативні заходи у виробничому процесі. Виявилося, що така знахідка, яка не є деталлю повітряного судна, може завдати чималої шкоди під час його експлуатації.
Після того, що сталося, Федеральне авіаційне управління США повідомило, що посилює свій контроль за компанією на основі первинних звітів інспекції. Тим часом у Boeing запевняють, що затримки з введенням в експлуатацію моделі 737 Max не буде.

Раніше ми повідомляли про те, що складальна лінія одного з найбільших світових виробників авіаційної, космічної та військової техніки Boeing в Рентоні, штат Вашингтон, припинила будівництво популярного літака Boeing 737. Заборона на польоти Boeing 737 Max була накладена після двох смертельних аварій Індонезії та Ефіопії, в яких загинули всі 346 осіб на борту. Незважаючи на те, що компанія не могла поставляти літаки замовникам, виробництво не зупинялося – випускалися 42 літаки на місяць. На сьогоднішній день у компанії є близько 400 готових Boeing 737 Max, припаркованих у Вашингтоні і Техасі, які очікують на доставку авіакомпаніям по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!