Головна Новини Суспільство події У Білій Церкві чоловік відкрив хаотичну стрілянину по перехожих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білій Церкві чоловік відкрив хаотичну стрілянину по перехожих

У Київській області чоловік під'їхав на своєму авто і відкрив вогонь з пістолета по невідомим людям

19 лютого 2020, 12:10 comments2090
Поділіться публікацією:
У Білій Церкві чоловік відкрив хаотичну стрілянину по перехожих

Сьогодні вночі в Білій Церкві чоловік відкрив хаотичну стрілянину по перехожих. Про це повідомляє Нацполіція Київської області.

Як повідомили правоохоронці, про звуки пострілів їм повідомив місцевий житель, і на місце тут же відправилися наряди поліції. З'ясувалося, що чоловік – громадянин Білої Церкви — під'їхав на своєму авто і відкрив вогонь з пістолета по невідомим людям. На щастя, в результаті безладної стрілянини ніхто не постраждав. Незабаром 36-річного бешкетника затримали: виявилося, що стріляти з пістолета він почав в стані алкогольного сп'яніння. Під час обшуку у стрільця знайшли пістолет та набої. Поліція відкрила по даному факту виробництво по статті "Хуліганство".

Нагадаємо, днями на Голосіївському проспекті Києва були чутні звуки пострілів: невідомий влаштував хаотичну стрілянину, цілячись у перехожих. На місце тут же вирушили кілька нарядів патрульних, які по гарячих слідах вийшли на слід стрілка – 38-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет, а його самого забрали в райуправління поліції для подальших пояснень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!