Головна Новини Суспільство події В Одесі копа звинуватили у зґвалтуванні зниклої школярки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі копа звинуватили у зґвалтуванні зниклої школярки

У Головному управлінні Нацполіції в Одеській області почали службове розслідування і поліцейського відсторонили від роботи

19 лютого 2020, 15:20 comments2082
Поділіться публікацією:
В Одесі копа звинуватили у зґвалтуванні зниклої школярки

У Мережі з'явилася інформація про те, що одеський правоохоронець зґвалтував школярку. Як розповіли в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області, вони вже почали службове розслідування і поліцейського відсторонили від роботи, а також передали інформацію в Держбюро розслідувань.

Тим часом, згідно з джерелами в правоохоронних органах, стали відомі подробиці можливого зґвалтування неповнолітньої копом. Як повідомляє видання "Сегодня" з посиланням на джерела, 11-класниця числилася в розшуку як безвісти зникла. Поліцейський нібито впізнав дівчину на вулиці, після чого версії школярки і оперативника розходяться. Школярка каже, що коп посадив її в авто, відвіз до себе і зґвалтував. Проте чи так це насправді, правоохоронцям потрібно буде встановити, адже дівчина була з неблагополучної сім'ї, а оперативник – молодий хлопець, який зарекомендував себе як хороший співробітник. Експерти говорять про те, що доказів провини поліцейського поки немає. Триває розслідування.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", консула України в Молдові звинуватили у зґвалтуванні 17-річної дівчини. За інформацією видання "СП", українця, а також ще одного чоловіка звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої. Другого підозрюваного затримали строком на троє діб, у той час як консула заарештувати не можуть у зв'язку з дипломатичної недоторканістю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!