Головна Новини Суспільство події Одеські активісти провели пікет з вимогами до Максима Вихора
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеські активісти провели пікет з вимогами до Максима Вихора

Мітинг під стінами обласної прокуратури за відставку Віталія Заперченко зібрав більше двох десятків людей

19 лютого 2020, 21:51 comments2644
Поділіться публікацією:
Одеські активісти провели пікет з вимогами до Максима Вихора

Сьогодні в Одесі під будівлею прокуратури пройшов мітинг за участю активістів, які потребують у прокурора Одеської області Максима Вихора відправити у відставку свого заступника Віталія Заперченко.

Як зазначив один з організаторів громадського руху Андрій Грушецки, Віталій Заперченко – учасник ДТП зі смертельним результатом. У зв'язку з цим активісти задаються питанням, як він може займатися прокурорською діяльністю на регіональному рівні. Однак, крім цього активісти звинувачують Заперченко в цілому ряді корупційних історій, в яких він був помічений, займаючи посаду прокурора в Комінтернівському районі Одеської області.

Мітингувальники прийшли під стіни прокуратури з плакатами, де написали про чиновника невтішні слова і прямо звинуватили в крадіжці. Пікет носив мирний характер, проте його учасники пригрозили переходити до більш радикальних заходів, якщо прокуратура Одеської області та Офісу генпрокурора буде ігнорувати законні вимоги громадськості щодо звільнення держслужбовця.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головою Держпраці може стати людина не з самої блискучою кар'єрою за плечима.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!