Головна Новини Суспільство події Евакуація під загрозою: «Пропустимо транспорт, коли президент поселить поряд з санаторієм власних дітей»
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація під загрозою: «Пропустимо транспорт, коли президент поселить поряд з санаторієм власних дітей»

Зараз в Нових Санжарах перебуває міністр МВС Арсен Аваков, який пробує переконати активістів про відсутність симптомів коронавірусу у прибулих людей

20 лютого 2020, 16:10 comments5256
Поділіться публікацією:
Евакуація під загрозою: «Пропустимо транспорт, коли президент поселить поряд з санаторієм власних дітей»

Бунт у Нових Санжарах триває, і активісти, які виступають проти евакуації 48 українців з Уханя в санаторій під Полтаву, висунули вимогу президенту Володимиру Зеленському. "Пропустимо транспорт, коли президент поселить поряд з санаторієм власних дітей", — кричать мітингувальники. Про це повідомляє місцеве ЗМІ "Полтавщина".

Зараз в Нових Санжарах перебуває міністр МВС Арсен Аваков, який пробує переконати активістів про відсутність симптомів коронавірусу у прибулих людей.

Раніше ми писали про те, що всіх прибулих спеціальним транспортом ДСНС у супроводі і під охороною поліції доставляють на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавській області. Там будуть люди на карантині протягом 14 днів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Полтавою жителі протестують проти розміщення евакуйованих в медцентрі "Нові санжари". Відео протестів з'явилося в мережі: на ньому не вщухає розлючений натовп, а поліцейські намагаються прибрати авто з траси за допомогою військової техніки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!