Головна Новини Суспільство події "Титушки" з Нових Санжар зняли відео через погрози на свою адресу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Титушки" з Нових Санжар зняли відео через погрози на свою адресу

Хлопці стверджують, що є уродженцями Нових Санжар і на місце мітингів прийшли з метою нагодувати протестувальників пиріжками

23 лютого 2020, 10:53 comments6126
Поділіться публікацією:








"Титушки" з Нових Санжар зняли відео через погрози на свою адресу

Троє хлопців, яких у соціальних мережах назвали "титушками" та учасниками проплачених провокацій у Нових Санжарах, що розгорілися напередодні, опублікували відеоролик, де заявили, що самі стали жертвами неперевіреної інформації. Їх звернення опубліковано на платформі YouTube "Полтавське ТБ".

"Ми родом з Нових Санжар, а ніякі не титушки. На місці протестів опинилися волею випадку, зупинилися там з цікавості, а наші фотографії опублікували в Facebook і тепер ллють на нас бруд і шлють погрози", — вказують герої відео.

Так, хлопці представляються Дмитром Зозулею, Олександром Паньковым і Максимом Корнієнко, які в той злощасний день приносили мітингувальникам пиріжки в кількості 30-ти штук з місцевої вареничної.

"Ми випадково потрапили в кадр, чому і стали жертвами спекуляцій. А я патріот своєї країни, я воював в АТО і люблю своє місто, в якому народився і виріс. Не поширюйте це відео, яке є наклепом на нашу адресу", — закликає Максим Корнієнко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що министр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про факти підбурювання людей до паніки і протестам проти розміщення евакуйованих з Уханя в Нових Санжарах.

"Так, у певних людей була істерика. У кого-то був переляк, у кого-то був страх, а страх, як відомо, вбиває розум. А хтось на цьому намагався грітися. Маю на увазі майбутні парламентські вибори чи навіть власні корисливі інтереси", — зазначив глава МВС в студії політичного шоу Савіка Шустера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!