Головна Новини Суспільство події Нетверезий поліцейський влаштував ДТП в Одеській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетверезий поліцейський влаштував ДТП в Одеській області: подробиці

Норма алкоголю у крові інспектора поліції охорони, який влаштував ДТП в Одеській області, була перевищена у 10 разів

23 лютого 2020, 17:21 comments2401
Поділіться публікацією:
Нетверезий поліцейський влаштував ДТП в Одеській області: подробиці

В Одеській області інспектор поліції охорони скоїв смертельну ДТП, повідомляється на сайті Державного бюро розслідувань.

Так, аварія сталася в одному із сіл Білгород-Дністровського району вчора, близько 17:00. Інспектор фізичної безпеки одного з батальйонів Управління поліції охорони Одеської області їхав на мотоциклі МТ-11, але не впорався з керуванням, через що байк перекинувся. Пасажир загинув, а водій отримав травми. Повідомляється, що поліцейський перебував у стані алкогольного сп'яніння. У його крові зафіксували 2,03 проміле спиртного. Така кількість алкоголю перевищує норму  вона становить 0,2 проміле – більш, ніж в 10 разів.

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, а також можлива заборона на водіння протягом 3 років. Зараз вирішується питання про обрання "законослухняному" поліцейському запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії у ДТП загинули українці, які їхали на заробітки. Так, унаслідок зіткнення мікроавтобуса і вантажівки під Воронежем померли троє людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!