Головна Новини Суспільство події Шторм у Києві: затоплені вулиці і "гейзер" для авто (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шторм у Києві: затоплені вулиці і "гейзер" для авто (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні в Україні відзначається погіршення погоди: у Києві повністю затоплена вулиця Володимира Брожка, а поблизу станції «Сирець» прямо біля дороги утворився «гейзер» із стічних вод

24 лютого 2020, 11:05 comments3238
Поділіться публікацією:
Шторм у Києві: затоплені вулиці і "гейзер" для авто (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні в Україні весь день дощитиме, а рятувальники кажуть про штормове попередження. Вже вранці в столиці злива викрила всі недоліки  каналізації. Як передають користувачі соцмереж, в деяких районах сталися затоплення, через що утворилися тягучки в русі авто.

Так, як повідомляють на сторінці "Київ оперативний" в Facebook, повністю затоплена вулиця Володимира Брожка. А поблизу станції "Сирець" прямо біля дороги утворився "гейзер" із стічних вод. Як пишуть місцеві жителі, таке відбувається часто, коли опади перевищують норму.



Як раніше повідомляли "Коментарі", сьогодні на всій території України будуть дощі, в деяких регіонах – з мокрим снігом. Про це передають у гідрометцентрі. Синоптики попереджають про сильний вітер, пориви якого сьогодні складуть до 22 метрів в секунду. За шкалою Бофорта такий показник кваліфікований як шторм, тому рятувальники закликають сьогодні бути більш обачними. Вже післязавтра в Україні значно потеплішає: в середньому, температура складе близько 10 градусів тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!