Головна Новини Суспільство події З 1 березня на Донбасі всі КПВВ перейдуть на весняний графік роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

З 1 березня на Донбасі всі КПВВ перейдуть на весняний графік роботи

На Донбасі зміниться час пропуску на КПВВ

25 лютого 2020, 11:21 comments2334
Поділіться публікацією:
З 1 березня на Донбасі всі КПВВ перейдуть на весняний графік роботи

З 1 березня 2020 року, рішенням Командувача об'єднаних сил, всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування переходять на весняний період роботи, при якому встановлюється новий графік пропускних операцій. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Пропуск осіб та транспортних засобів буде здійснюватися щоденно з 07.00 до 18.30. Таким чином, час роботи КПВВ збільшується, оскільки в зимовий період контрольні пункти працювали з 8.00 до 17.00.

Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати дану інформацію при плануванні поїздки і перетину лінії розмежування через контрольні пункти в'їзду-виїзду.

Як повідомляло видання "Коментарі", 29 жовтня досить несподівано почалося розведення сил і засобів на Донбасі в районі Золотого (Луганська область), експерти дали свої оцінки. Штаб ООС 1 листопада повідомив про закінчення розведення сил і засобів в районі Золотого-4 Луганській області.

17 січня під час переговорів у Мінську українська і російська сторони обговорювали 9 можливих ділянок для розведення військ на Донбасі. Погодити вдалося лише одну ділянку. Київ наполягав на розведенні військ в районі залізничного мосту в Станиці Луганській та в районі КПВВ "Гнутово". Росія заявила, що цими точками повинні стати райони населених пунктів Щастя, Веселогоровка, Розкладка, Широкіно. В результаті переговорів узгодити вдалося тільки одну точку – КПВВ "Гнутово".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!