Головна Новини Суспільство події У Росії підлітки з помсти вирішили розстріляти 40 школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії підлітки з помсти вирішили розстріляти 40 школярів

Школярі були в інтернет-спільнотах, які вели пропаганду масових вбивств і самогубств, і хотіли здійснити теракт в школі Саратова в травні

26 лютого 2020, 11:00 comments2481
Поділіться публікацією:
У Росії підлітки з помсти вирішили розстріляти 40 школярів

В російському Саратові вдалося запобігти теракту в школі. Як повідомляють місцеві правоохоронці, сьогодні їм вдалося затримати двох 14-річних хлопців, які планували вчинити збройний напад на школу.

За інформацією ФСБ, школярі перебували в інтернет-спільнотах, які вели пропаганду масових вбивств і самогубств. Затримали молодиків на покинутому бомбосховищі, де вони вже обладнали схованку з обрізом мисливської рушниці. Слідство вже встановило, що школярі хотіли влаштувати теракт в травні: з допомогою рушниці і саморобних запалювальних сумішей, "рецепт" яких також знайшли в Мережі, підозрювані хотіли зробити наліт на школу і з помсти розправитися з 40 учнями.

Зараз хлопці дають свідчення, а слідчий комітет по Саратовської області завів кримінальну справу про приготування до вчинення вбивства двох і більше осіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в центрі Дніпра сталася перестрілка, в результаті якої постраждало три людини. Учасникам розборок вдалося сховатися від копів, однак у результаті спецоперації співробітники карного розшуку і бійці КОРД затримали всіх учасників стрільби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!