Головна Новини Суспільство події «Мав проблеми з місцевою владою»: Офіс президента прокоментував інцидент із самопідпалом
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мав проблеми з місцевою владою»: Офіс президента прокоментував інцидент із самопідпалом

В Офісі президента розповіли про чоловіка, який сьогодні сам підпалив себе у Києві

26 лютого 2020, 14:25 comments1574
Поділіться публікацією:
«Мав проблеми з місцевою владою»: Офіс президента прокоментував інцидент із самопідпалом

Чоловік, який сьогодні підпалив своє тіло під стінами будівлі Офісу Президента України, мав конфлікти з місцевою владою у Сумській області. Про це повідомила прес-служба Офісу президента (ОП) на офіційному каналі в Telegram.

Зазначимо, що інформація є попередньою. Так, у ОП кажуть, що чоловік не брав участі у мітингу медпрацівників, а з’явився на місці події за кілька хвилин до підпалу. У повідомленні йдеться, що він отримав опіки легкого ступеня, медики забрали постраждалого для надання допомоги.

Наразі правоохоронці встановлюють особу чоловіка. Однак, за попередніми даними ОП, українець мешкає у Сумській області, раніше він мав проблеми з місцевою владою.

Нагадаємо, у Києві під Офісом президента під час акції протесту медиків чоловік вчинив самопідпал: українець облив себе бензином, однак вогонь вчасно вдалося загасити. Як розповів чоловік журналістам на місці події, він довгий час не може розпаювати земельну ділянку в Сумській області, влада на його прохання не реагує.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в центрі Києва знайшли з простреленою головою бізнесмена Леоніда Вульфа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!