Головна Новини Суспільство події "Ми перемогли, щоб змінити країну": Андрій Богдан позитивно оцінив роботу Зе-команди
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми перемогли, щоб змінити країну": Андрій Богдан позитивно оцінив роботу Зе-команди

Екс-глава Офісу президента втомився "тролити" українців і написав оптимістичний, але серйозний пост

26 лютого 2020, 17:15 comments6044
Поділіться публікацією:
"Ми перемогли, щоб змінити країну": Андрій Богдан позитивно оцінив роботу Зе-команди

Пішовший у відставку голова Офісу президента Андрій Богдан після скандальних публікацій на Сейшельських островах, скористався тим, що обурення у соціальних мережах вщухло і написав глибокодумний пост, в якому оцінює досягнення нової команди глави держави Володимира Зеленського. Свій "лонгрид" Богдан написав на сторінці у Facebook.

Колишній чиновник, що одержав також славу "сірого кардинала", зазначив, що команда Зеленського прийшла у важкі для України часи до влади, хоча спочатку ніхто не вірив в її перемогу, а коли повірили, почали боротися різними політичними методами.

"Але ми перемогли. Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики говорили, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Взяли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими "папередниками". Перезавантажили ЦВК і дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи", — зазначено в повідомленні Богдана.

Далі він підкреслив, що всі ці реальні досягнення за короткий термін були можливі тільки завдяки рішучості гаранта Конституції Володимира Зеленського, українському народу, який йому повірив і безкомпромісності нової команди.

Також Богдан відповів всім, хто протягом його кар'єри на державній посаді докоряв його високим матеріальним станом і підозрював у корупційних схемах.

"За час роботи жодного хабара не брав і не шукав вигоди. Чесно працював за рахунок грошей зароблених на адвокатській ниві. Із зарплати своїм (на посаді голови ВП, — прим. ред.) не взяв ні копійки, а всі нараховані перерахував гроші на благодійність", — підсумував Андрій Богдан, додавши відповідні документи з податкової та благодійного фонду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вакантне місце після відставки Андрія Богдана в якості керівника Офісу президента зайняв Андрій Єрмак.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!