Головна Новини Суспільство події На святкуванні Масляної в Харкові загорілася сцена
commentss НОВИНИ Всі новини

На святкуванні Масляної в Харкові загорілася сцена

Сцена в міському парку загорілася в той момент, коли на ній виступали артисти.

2 березня 2020, 10:43 comments2339
Поділіться публікацією:








На святкуванні Масляної в Харкові загорілася сцена

Під час святкування Масляної в харківському парку Горького загорілася сцена. Відео пожежі публікують в соцмережах очевидці.

Святкування Масниці в парку Горького в Харкові, ледь не закінчилося трагедією через. Щоб здивувати гостей, організатори свята запросили виступити під час вечірньої програми артистів, що працюють з відкритим вогнем.

Номер вже підходив до кінця, коли в якийсь момент сцена почала палати. В цей час на ній все ще виступали артисти. Злякавшись полум'я, вони позадкували. А за кілька секунд вже з'явився співробітник з вогнегасником. Знадобилося всього кілька секунд, щоб ліквідувати загоряння. Постраждалих немає. І глядачі, і артисти відбулися легким переляком.


Пізніше у прес-службі парку Горького пояснили — пожежу спровокував реквізит артистів. Один з них намагався погасити чашу з палаючою рідиною, але та випадково перекинулася. Частина рідини потрапила на сцену, але її швидко вдалося загасити.

Парк Горького — одне з найулюбленіших місць відпочинку харків'ян. Під час свят тут влаштовують масові гуляння, куди приходять тисячі городян.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на Гаїті під час пожежі в дитбудинку загинули 15 дітей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: kh.vgorode.ua/news/sobytyia/423987-vydeofakt-v-parke-horkoho-zahorelas-stsena?fbclid=IwAR270DD_zc8e75lpsuSj7fTw2v70v1Viz07ygQA7ZqbCGijGk2u2vHwPdDc
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!