Головна Новини Суспільство події Одесити в Києві вимагали звільнити прокурора Максима Вихоря
commentss НОВИНИ Всі новини

Одесити в Києві вимагали звільнити прокурора Максима Вихоря

Сьогодні в Офісі генпрокурора проходила переатестація прокурорів і разом з одеським - Максимом Вихором - приїхали активісти, які вимагають його відставки

2 березня 2020, 21:01 comments2726
Поділіться публікацією:
Одесити в Києві вимагали звільнити прокурора Максима Вихоря

Сьогодні на переатестацію регіональних прокурорів в Офіс генпрокурора разом з керівництвом Одеської прокуратури Києва прибули і одеські активісти та представники громадськості. Вони пікетували будівлю, де проходила процедура переатестації, передає видання "Цензор".

fNd_gIiB3hjzo7bVB7GhGDlZx.jpg

За словами протестувальників, керівництво регіональної прокуратури, особливо з приходом туди прокурора області Максима Вихоря, загрузла в корупційних скандалах. В знак протесту одесити розсипали перед будівлею, де проходить атестація, гроші.

"Представники регіональної прокуратури – самі непорядні жителі нашого регіону", — запевняє один з учасників пікету Дем'ян Ганул, відзначаючи, що працівники прокуратури нібито сприяють незаконному бізнесу і роздають прибережні ділянки під незаконну забудову.

QOd9jFuvww48IVH-dNT_HQiaS.jpg

Останній кричущий факт, за словами Ганула, це видимість боротьби прокуратури за ділянка одеського пляжу біля колишнього санаторію "Росія". Регіональна прокуратура, на думку активістів, фактично здала без бою комерсантам право на забудову ласого ділянки в прибережній зоні.

Активно пише про корупцію в регіоні одеський журналіст Ярослав Берендаков нещодавно заявив, що став отримувати погрози на свою адресу в зв'язку з професійною діяльністю і сьогодні публічно звернувся до прокурора Максиму Вихору, де вказав, що не має наміру припиняти своєї активної діяльності проти корупційної системи у правоохоронних органах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" вже повідомляв про мітинги проти Максима Вихоря в Одесі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!