Головна Новини Суспільство події У Києві хлопець з викруткою накинувся на натовп перехожих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві хлопець з викруткою накинувся на натовп перехожих

Біля станції метро «Лівобережна» хуліган намагався поранити людей гострим предметом

3 березня 2020, 09:35 comments2055
Поділіться публікацією:
У Києві хлопець з викруткою накинувся на натовп перехожих

У ніч на вівторок у Києві молодий чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, кидався на натовп перехожих, намагаючись вдарити людей викруткою. НП сталася поблизу станції метро "Лівобережна", повідомляють користувачі соцмереж.

За інформацією очевидців, хлопець декілька разів накинувся на випадкових перехожих, намагаючись поранити їх гострим предметом. Відсіч він отримав лише після того, як напав на кремезного чоловіка, який скрутив агресора і викликав патрульних. Коли ті прибули на місце, спробували встановити мотиви дій місцевого жителя. Хлопець, очевидно, був п'яний або під дією наркотичної речовини. Він не став заперечувати, що викрутка належить йому, проте заподіяти комусь шкоду він нібито не збирався. В результаті, хулігана забрали у відділення поліції, де правоохоронці кваліфікують його дії за статтею Кримінального кодексу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 16 лютого на Голосіївському проспекті Києва були чутні звуки пострілів. Як інформують у столичному управлінні Нацполіції, невідомий влаштував хаотичну стрілянину, цілячись у перехожих.

На місце тут же вирушили кілька патрульних нарядів, які по гарячих слідах вийшли на слід стрілка – 38-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили предмет, схожий на пневматичний пістолет, а його самого забрали в райуправління поліції для подальших пояснень. На щастя, внаслідок хаотичної стрілянини ніхто не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!