Головна Новини Суспільство події У Росії здійснює екстрену посадку літак з ймовірною бомбою на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії здійснює екстрену посадку літак з ймовірною бомбою на борту

Про бомбу в літаку сполученням "Київ - Москва" повідомили анонімно. У Пермі повітряне судно вже очікують вибухотехніки, криміналісти та швидкі

3 березня 2020, 10:48 comments3256
Поділіться публікацією:
У Росії здійснює екстрену посадку літак з ймовірною бомбою на борту

У Пермі (Росія) здійснює екстрену посадку літак сполученням "Новосибірськ — Москва", на борту якого може знаходиться вибухівка. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на правоохоронців, яким надійшло повідомлення про закладену бомбу в літаку.

На даний момент відомо, що лайнер здійснив розворот на 90 градусів і направляється до Пермі, де проведе екстрену посадку. На місці вже очікують вибухотехніки, криміналісти і швидкі. На борту перебуває 119 осіб. Подробиці читайте на нашому сайті пізніше.

Раніше ми повідомляли про те, що на борту повітряного судна авіакомпанії Thai Airways сталася трагедія. За інформацією видання ColomboPage, в літаку, який виконував рейс "Джіджі (Саудівська Аравія) – Сурабай (Індонезія)", при невідомих обставинах померли двоє пасажирів. Чоловікові й жінці в небі стало погано, тому пілоти прийняли рішення про екстрену посадку в аеропорту Шрі-Ланки. На жаль, обидва пасажири – громадяни Індонезії — вже були мертві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!