Головна Новини Суспільство події Перша леді України відмовилася від натурального хутра
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді України відмовилася від натурального хутра

Олена Зеленська стала першою дружиною українського президента, яка зробила такий знаковий крок на знак захисту тварин

3 березня 2020, 16:10 comments2330
Поділіться публікацією:
Перша леді України відмовилася від натурального хутра

Дружина українського гаранта і перша леді країни Олена Зеленська зробила вибір на користь виробів зі штучного хутра, щоб підтримати міжнародну ініціативу боротьби з фабриками, де виробляють шуби, здираючи шкіру з тварин. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook громадський активіст, учасник гуманістичного зоозахисного руху UAnimals Олександр Тодорчук.

Так, Тодорчук зазначив, що з декількох достовірних джерел дізнався, що перша леді принципово не носить натуральне хутро, що по суті є прецедентом для політичних еліт України.

"Можна по-різному ставитися до президента і його дружини, але на такому рівні маємо перший прецедент в історії України. Хутро зникає з подіумів, модних вітрин, а тепер і офіційних прийомів", — зазначено в повідомленні.

Цікаво, що організація UAnimals продовжує доносити ідею про скасування хутрового покриву тварин в сучасній індустрії одягу.

"За чотири роки UAnimals вдалося домовитися про відмову від натурального хутра з Andre Tan, Bevza, Navro і кількома десятками дизайнерів Ukrainian Fashion Week. Ми отримали згоду не продавати хутро від Кураж (Базар), Oh my look і Гешефт", — урочисто повідомляє Олександр Тодорчук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що і королева Великобританії Єлизавета публічно відмовилася від носіння виробів, де включений натуральне хутро. Однак, у королівському дворі відмовилися спекулювати на тому, торкнуться зміни державної мантії монарха з горностая, яка надівається на відкриття парламенту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!